Jobba hos oss

Till Farsans Streetfood är alla välkomna! Vi är ett gott gäng som har kul tillsammans och jobbar hårt för att våra gäster ska få en bra upplevelse och god mat på tallriken. Varje gång.

Välkommen in i värmen

Hos oss börjar alla på lika villkor och får samma introduktion. Sedan har du chansen att göra det bästa av din tid hos oss, oavsett om du behöver ett extrajobb för stunden eller om du siktar mot stjärnorna.

Karriär och utbildning

Att arbeta på Farsans Streetfood är inte som vilket annat restaurangjobb som helst. Till skillnad från många andra kräver vi inga förkunskaper av dig, istället tror vi att om du har rätt motivation och personlighet kommer du kunna lära dig arbetet och växa under din tid hos oss.

Vidare tror vi på Farsans Streetfood på utbildning av våra medarbetare, därför har vi ett internt utbildningsprogram genom vilket våra medarbetare får goda möjligheter att utvecklas och växa. Oavsett i vilken del av restaurangen du arbetar, får du en personlig utbildningsplan som omfattar såväl grundutbildningar inom restaurangarbete, som flera vidareutbildningar.

Låter det här som något för dig? Bra, vi söker alltid fler duktiga medarbetare!
Skicka mail till oss här: kontakt@farsansstreetfood.se

Studenter och praktik

Vid mån av plats tar vi gärna emot praoelever från grundskolan. Maila din lokala Farsans-restaurang om du vill praoa på en av våra restauranger. Du hittar kontaktuppgifterna under respektive restaurangsida.

Som prao får du testa på hur det är att arbeta i en Farsans Streetfood restaurang med allt från att träffa gäster och hur service utförs på bästa sätt till att vara med när vår pasta tillverkas och förpackas inför dagen. Du får även vara med och känna på pulsen under lunchruschen när det är fullt ös i våra restauranger.

Ska du göra ett projektarbete?

Vi hjälper dig gärna, oavsett om du vet precis vad du ska skriva om eller om du vill bolla idéer till ett arbete. Vi gillar att lära oss nya saker och det är alltid nyttigt med nya färska ögon på vår verksamhet som säkerligen ser andra saker än vad vi gör.
Kontakta oss på: kontakt@farsansstreetfood.se